Hvordan bliver extensionshåret sat på ?

Der håndvæves mikrotynde fletninger langs hovedbunden, herefter syes baner af ægte hår på. Behandlingen afsluttes med en let tilklipning, så dine extensions falder naturligt sammen med dit eget hår. Der benyttes ikke kemi, hverken ved påsætningen eller aftagningen af dine extensions. Det er 100% håndarbejde.

Kan det påsatte extensionshår falde af ?

Det er ikke muligt at en bane hår kan falde af, da det er låst fast ved fletning og syning. Hvis en bane skulle løsne sig i den ene ende, kan den nemt fæstnes igen. Dette sker dog meget sjældent og koster ikke noget af få udbedret.

Hvor langt skal mit eget hår være for at bruge extensions ?

Dit eget hår skal helst være skulderlangt, men hvis det er tyndt og har mange etager, kan du opnå et tilfredsstillende resultat hvis dit korteste hår er minimum 15 – 20 cm langt.

Hvor langt hår kan jeg få ?

Det afhænger af dit eget hår. Har du et langt etageklippet hår, kan det ofte blive så langt som du ønsker, hvorimod har du kortere  hår, er det begrænset hvor langt det kan blive, da dine egne hårspidser skal falde naturligt sammen med det påsatte hår og din nuværende frisure. Som hovedregel skal man gå ud fra, at extensions kan laves ca. dobbelt så langt som det du kommer med.

Skader det mit eget hår ?

Der findes ingen extensionsmetoder der slet ikke slider på håret, men da der ved flettemetoden ikke bruges kemi ved påsætning og aftagning, og det er 100 % håndarbejde, vil det give minimalt slid på dit eget hår og hovedbund.

Er extensionshåret ægte, og findes det i alle farver ?  

Håret er 100% ægte Indisk Tempelhår af højeste kvalitet. Det indfarves i så godt som alle farver. Længden fås i 50/55 og 60/65 cm  og strukturen findes i “glat” og “bølget”. Det giver et utal af muligheder til frisurer og farvesammensætninger.

Hvordan behandler jeg extensionshåret ?   

Som du behandler dit eget hår, med gode plejeprodukter, og HUSK at bruge en shampoo UDEN sulfat –  og hvis du ikke har brugt det tidligere, måske fordi dit eget var for tyndt og derfor havde tendens til at falde sammen, så er det nu du har muligheden for at styrke dit eget hår, da det påsatte hår skal plejes. Du får udleveret en plejevejledning under påsætningen.


Hvor tit skal håret genopløftes ?

Vævekanterne skal genopløftes ca. hver 2. måned.  Faktorer som grotid for dit eget hår og korrekt pleje spiller naturligvis også ind.

Ser det naturligt ud – og bliver det klippet sammen med mit eget hår ?

Mine kunder har ingen problemer med at “snyde” omgivelserne. Hvis du skal sikre dig at det ikke opdages, skal du selvfølgelig ikke få lavet et for stort og for langt hår med det samme, men langsomt få mere fylde og længde på, så overgangen ikke bliver for markant. Extensions skal frihåndsklippes, og du får en let tilklipning.

Kan jeg holde min hårfarve vedlige ?  

Ja, det kan du. Jeg anbefaler dog, at du kun farver dine extensions i mørkere farver og ikke affarver dem. Du kan dog få lavet striber i håret, men du skal være opmærksom på, at farvning  udtørrer dine extensions – derfor er det meget vigtigt at PLEJE dem med  HÅRKUR, BALSAM og OLIE – ved HVER hårvask.

Hvor lang tid tager en påsætning – og er der lang ventetid  ?
Jeg booker altid 2  timer at lave en fuld extension inkl. tilklipning og styling. Oftest er vi dog færdige efter ca. 1,5 timer.

Jeg bestræber mig på at holde ventetiden så kort som mulig. Selvom jeg har mange faste kunder, og der hele tiden kommer nye til,  er der sjældent længere ventetid end max 2 uger. Mine faste kunder sikrer sig, ved at bestille en ny tid efter hver endt behandling.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar